Sponsorer och samarbetspartners

Fonus begravningsbyrå

Att behöva möta döden är oftast en mycket svår situation och ännu hårdare är det om det är någon närstående eller familjemedlem som går bort. Det är mycket som måste ordnas i samband med en bortgång, inte minst en del juridiska aspekter och frågor som kan röra begravningen. I samband med detta går man troligtvis igenom ett sorgearbete och det kan kännas skönt att ha någon att vända sig till där man får råd och vägledning genom hela processen.

På https://www.fonus.se/ kan du hitta all information du behöver i samband med en begravning eller när du söker stöd och råd. Fonus kan hjälpa dig med planeringen av hela begravningen, men även med minnessidor och att ordna en dödsannons. Här får du även råd i juridiska frågor och kan komma i kontakt med företaget för rådgivning dygnet runt. Att ordna en begravning är sällan enkelt, men som gäst kan det vara minst lika svårt att befinna sig på plats. Fonus har en egen sektion på hemsidan som hjälper dig som gäst att veta vilka formella regler som gäller och hur man bäst klär sig.

Familjensjurist

Till Familjensjurist kan du vända dig i samband med att du ska ingå i ett äktenskap och behöver råd om juridiska frågor eller om du går igenom en separation eller skilsmässa. Du får information och tips på hur man kan formulera ett äktenskapsförord och vad som gäller vid en eventuell bodelning om ett äktenskapsförord inte har skrivits.

I fråga om tvist eller konflikt kan Familjensjurist vara din bästa vän. Behöver du rådgivning om en svår situation kan du främst se om din hemförsäkring erbjuder rättshjälp, och på så sätt få ekonomiskt stöd för en del av kostnaderna. På https://www.familjensjurist.se/ kan du läsa mer om vilka tjänster som erbjuds och hur du går tillväga för att boka in ett personligt möte.